27.9.2011

Ei edelleenkään mene kuin Strömsössä

No niin, maansiirtotyöt aloitettiin viikko sitten ja lupaus oli saada ne viikossa valmiiksi. Ei kuitenkaan mennyt ihan niin kuin Strömsössä tämä(kään) vaihe, vaan valmista on luvattu nyt tämän viikon perjantaille. Tontilta piti viime viikolla räjäyttää neljä isompaa lohkaretta ja se on saatu tehtyä, mutta sen jälkeen ei ole tapahtunut sitten mitään. Kivimiesten piti aloittaa anturoiden askartelu keskiviikkona mutta menee siis ensi viikkoon. Talven tulo pelottaa: ei taideta tätä tahtia saada kattoa päälle ennen pakkasia.

Sähköurakointi otettiin Sähkökalustajat Oy:ltä ja he kävivät tänään tuomassa tontille pääkeskuksen. Saa nähdä milloin sähkölaitos saa sinne virtaa. On muuten hieman omituista, että Tampereen sähkölaitos mainostaa esitteessään näin: "Tampereen Sähköverkko Oy:ltä voi liittymätilauksen yhteydessä tilata myös liittymisjohdon ja pihakeskuksen asennettuna." Liittymätilaukseen ruksimme siis tarjouspyynnön kyseisestä työstä. Mitään ei asiasta kuitenkaan ole koskaan kuulunut, ja sähkösuunnittelijamme tiesi kertoa ettei sähkölaitos keskuksia enää pystytäkään. Siksi tulikin sitten kiire sähköurakoitsijan valinnassa.

Viikonloppuna tontin laitaan majoittui hehkeä asuntovaunu vuosimallia -76 edelliseltä vuosisadalta. Ei sen kanssa ehkä viikonloppureissuun lähdetä, mutta kyllä siellä saa kahvit juotua ja mikrossa eväät lämmitettyä. Rakentaessa tulee eka kerta vastaan asiassa kuin asiassa, kuten ajamisessa asuntovaunun kanssa ja vieläpä moottoritiellä. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti