31.3.2012

Ikkunat asennettu

Tällä viikolla tapahtui paljon ja ei juuri mitään. Katon alaslaskujen rimoitus jatkuu edelleen. Ontelolaatat olivat mutkalla mikä minnekin, joten kiilaaminen oli millipeliä. Sen lisäksi viemäri- ja ilmastointiputket pitää koteloida ja tehdä loisteputkille koteloiden reunaan "hyllyt" vanerista.
Portaikon kohdalla ontelolaatat olivat eniten  mutkalla. Keskuspölynimurin putki kulkee  alaslaskussa tekniseen tilaan.
Varaava tiilitakka tehdään mahdollisimman saumattomasti seinän jatkoksi.
Takkakin nousee pikku hiljaa. Kävimme tänään Bauhausista ostamassa mustaa lasimosaiikkia takkaluukun ympärille, saa nähdä miltä se näyttää paikallaan... Oli vähän pakkorako mosaiikin kanssa kun ei oikeastaan ehditä odotella tilaustuotteita. Luonnonkivi olisi ollut kaunista, mutta ei tämäkään ihan sieltä tavallisimmasta päästä ole. Ja kun tarjouksessa sai neljä arkkia kolmen hinnalla niin on vähän ekstraakin jos tekee joskus mieli askarrella koristetta jonnekin.



Suurin edistysaskel tällä viikolla oli ikkunoiden asennus. Tässä olohuoneen ikkunat odottavat vielä etupihalla, mutta nyt ovat jo paikallaan. Talo on aivan täynnä roskaa joten päiväkahvien jälkeen lapset pääsevät kavereiden kanssa leikkimään ja vanhemmat lähtevät huhkimaan siivoushommiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti