3.3.2012

Runkotarkastus takana

Perjantaina kävi rakennusvalvoja suorittamassa runkotarkastuksen rakennuksella. Ainoa huomautus tuli puuttuvista kaiteista portaikon ympärillä. Ne oli purettu valumuottien tieltä ennen lattiavalua, ja lisättiin nyt jälleen paikalleen.

Työt etenevät sisällä kovaa vauhtia. Alakerran sisäseinät ovat valmiit. Putkimiehet ovat vetäneet viemäröintejä yläkerrasta alas ja sähkömiehet laittaneet yläkertaan johtoputkia oikeille kohdille.

Eteisaula. Keskellä tuulikaapin oviaukko, oikealla wc.
Olohuoneen ja ruokailutilan välinen kaide.
Yläkerrassa pitäisi alkaa katon kipsilevyjen asennus ensi viikolla. Sähkösuunnitelman mukaiset aulan valaisimet eivät vain asennussyvyytensä vuoksi oikein mahdu alaslaskuun, joten tässä olisi viikonloppu aikaa miettiä mitä pistetään ja minne... Mies on alkanut kallistua led-spotteihin. En tajua paljoakaan lumeneista ja kelvineistä, joten tahtoisin nähdä luonnossa millaisen valokeilan valaisimet heittävät ennen kuin teemme mitään valintoja. Ja mikäs se sävy sitten olisi, kun mies suosii lämmintä ja minä päivänvaloa?

Tahti on työmaalla kiihtynyt niin että pitäisi oikeasti alkaa keskittyä sisustusvalintoihin. Keittiön kaapistot sun muut ovat vieläkin valitsematta. Nixiltä tuli sen verran iloisia uutisia, että uudessa kiiltävässä täyslaminaattitasossa on tarpeeksi isoa levyä niin että saataisiin saareke yhtenäisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti