14.2.2011

Asta-messut

Käytiin sunnuntaina Pirkkahallissa (en suostu käyttämään siitä paikasta muuta nimeä) asumisen ja rakentamisen Asta-messuilla. Olipa tosi tehokas reissu! Samalla käynnillä saatiin niin kivitalotoimittajien kuin lvi-liikkeidenkin yhteystietoja, ja keskusteluissa kertyi paljon tietoa erilaisista ratkaisuista.

Tänään oli sitten aamulla töihin lähtiessä -27°C ja me olimme hyväksi onneksi sopineet tontille tapaamisen vastaavan mestariehdokkaan kanssa. Ihan lupaavalta vaikutti, mutta täytyy vertailun vuoksi haastatella muitakin. Keskiviikkona olisi seuraava paleltumissessio tiedossa.

Pohjatutkimuksesta saatiin tarjoukset muistakin firmoista, mutta lopulta tulimme siihen tulokseen että jätämme sen tekemättä. Maasto on moreenivoittoista eikä pohjan kantavuudesta ole epäilystä, ja se raha saadaan varmasti kulutettua johonkin hyödyllisempäänkin. Mutta pintavaaitus täytyy kuitenkin tilata rakennuslupaa varten jostakin.

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoinen projekti teilläkin alkamassa. Me rakennutamme samalle alueelle Rapakivikadulle myös kivitalon. Jos kiinnostaa seurata meidän kommelluksia, blogi löytyy täältä: Lakka Hirvikallio

    VastaaPoista