2.9.2011

Isoja päätöksiä

Tällä viikolla on sitten koetettu saada avoinna olevia asioita päätettyä. LVI:n kilpailutuksen päätteeksi päädyimme ottamaan kokonaisratkaisun KotiLoimulta. Saamme yhdestä paikasta Stiebel Eltronin maalämpöpumpun, Air Wisen ilmastointilaitteen jäähdytyksellä, Primexin lattialämmityksen ja Beamin keskuspölynimurin, kaikki nämä saman tiimin asentamina. KotiLoimun tarjous oli todella hyvin eritelty ja kattava, ja sekin vaikutti päätökseemme jonkin verran. Valitettavasti tarjouksia ei voi vertailla kunnolla jos kaikkien osasien hinta ei ole tiedossa, ja sen vuoksi muutama kilpailija putosi pelistä.

Sovimme tällä viikolla myös maansiirtotöistä Haaviston kanssa ja tilasimme sähkölaitokselta liittymän tontille. Sähkö- ja valaistussuunnittelun aloitimme jo jonkin aikaa sitten Beatronin Jari Haatajan kanssa, ja kunhan saamme mietittyä miten ilmastointi- ja viemäriputket koteloidaan alakerran kattoon, pitää suunnitelmat viimeistellä. Meillähän on sauna yläkerrassa olohuoneen yläpuolella, joten vaihtoehtoina putkien kuljetukselle on koteloida seinien vierustat tai laskea koko katto keskeltä. Ensimmäinen vaihtoehto luonnollisesti olisi mukavampi.

Mitäs vielä... Ei oikein ajatus kulje kun nuhaa pukkaa. Jossain välissä koetan laittaa tarkemmat tiedot valitsemistamme ratkaisuista, kun nyt en jaksa tarkemmin speksailla.

Hauskaa käydä piipahtamassa silloin tällöin tontilla, kun ympärillä on täysi tohina päällä. Ja niin on pian meilläkin. Muistakaahan lapselliset ihmiset Hirvikallion leikkipuiston avajaiset sunnuntaina 4.9. klo 15!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti