15.11.2011

Alakerta valmiissa korkeudessa

Tänään oli jälleen seinävalu, kolmas laatuaan. Nyt on talon ja autotallin seinät siinä korkeudessa, että seuraavaksi voidaan asentaa ontelolaatat.

Luonnollisestikin juuri tälle päivälle piti iskeä pakkanen. Viime yö oli jo pakkasen puolella, eikä päivälläkään kovin montaa astetta plussaa ehtinyt olla. Myös ensi yölle on luvassa pakkasta muutama aste, minkä vuoksi peittelimme seinät pressuilla niin hyvin kuin mahdollista. Eiväthän ne mitään eristä, mutta jos kuitenkin hieman antaisivat suojaa.


Maalämpökaivo käytiin poraamassa viikko sitten maanantaina. Kallio oli jo 4 metrin syvyydessä ja vesi 20 metrissä. Kaivon syvyydeksi tuli 150 m.

Puurakenteinen ulkovarastokin on saanut jo rungon pystyyn, mutta isä on ollut niin kiireinen autellessaan muissa hommissa että varaston tekeminen on vähän kärsinyt. Meillä on kuitenkin nyt nykyinen autotalli täynnä pohjakäsiteltyä lautaa, joista osa on saanut myös jo ensimmäisen Valtti-kerroksen pintaansa sävyä 5071 Tatti, että eiköhän varastoonkin ala pian seinät nousta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti