9.7.2012

Tyttöjen ja poikien huoneet

Vihdoin on väriä seinissä! 
 Vaaleanpunaista tytölle...

 Lemmikinsinistä pojalle...

Ja vanhempien huoneeseen sinipunaista! En välttämättä olisi näin selkeästi sukupuolikoodattuja värejä tahtonut, mutta kun lapset nämä itse valitsivat niin olkoon sitten. Meidän makuuhuoneen violettia on vain yhdellä seinällä, ja vaikea sanoa miten se lopulta sopii yhteen meidän kalusteiden kanssa. Miehellä on ihan selkeästi asiasta epäilyksensä...

Viikonlopun äärimmäisen kostea ja lämmin sää hidastutti hieman maalausurakkaa kun kuivuminen kesti ja kesti. Myös lattiaan laitetun primerin kuivuminen otti oman aikansa, eikä pesuhuoneen lattian kosteuseriste ole vieläkään siinä kuosissa että lattiaa voisi alkaa laatoittaa.

Mutta hurraa, laminaattia on jo yhden huoneen verran lattiassa! Kyllä tämä ehkä joskus vielä iloksi muuttuu. Ja on sitä laattaakin taas hieman enemmän seinissä. Yläkerran wc-kotelo on valmis ja lattiakin saumattu. Kuva oli vaan niin hassusti valottunut että täytyy ottaa uusi. 

Työhuoneesta on tullut kaiken tavaran säilytyspaikka. Toivottavasti keittiön koneet eivät saavu ihan heti... Alkaa tavara kasautua muuten jo olohuoneen puolelle.

3 kommenttia:

 1. Kattelin, että kivat ikkunat ja jotenkin muistuttaa meidän makkarin ikkunoita. Ja sitten tutkin blogiasi enemmän. Ei ihme että muistuttaa, koska suunnittelija on sama :) Ja mehän itse asiassa taidetaan olla melkein naapureita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Sanna! Tutkailin blogiasi eka kertaa ja tosiaan melkein naapureita ollaan. :-) Ohi ajaessa olen katsellut että teillä on varmaankin samantyylinen pohjaratkaisu kuin meillä, ja alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän yläkerran ikkunat olisivat epäilemättä ihan samanlaiset kuin teillä.

   Poista
 2. Oi mikä sherlokki, havaitsit heti että kuka niistä kymmenistä naapureista :D Tulehan poikkeamaan joskus ja toteamaan paikan päällä pohjaratkaisu :)

  VastaaPoista