4.5.2011

Odottelua

Turhauttaa kun projekti ei oikein etene. Arkkitehdit ovat kiireisiä Vuoreksen asuntomessualueelle rakennettavien talojen kanssa, joten emme ole vielä saaneet rakennuslupakuvia valmiiksi. Kaupungille toimitimme rahoitussuunnitelman pari viikkoa sitten että pääsisimme allekirjoittamaan vuokrasopimuksen, mutta sieltä ei ole vielä palailtu asiaan. Ei taida olla toivoakaan, että pääsisimme enää heinäkuussa aloittamaan pohjatyöt. Viivytyksiä on tullut toisensa perään ja rakennuslupakäsittely vie kuulemma 3 kuukautta täällä nykyään. Ei taida olla omakotirakentaja ykkösprioriteettina kun lupia käsitellään...

Sen verran on sentään edistytty, että ensimmäinen keittiökalustetarjous haettiin Domukselta. Tutulta Grohen edustajalta saatiin myös tuote-esitteitä suihkuista, hanoista ja muista. Teetimme nykyiseen asuntoon remonttia pari vuotta sitten ja otimme silloin Grohen hanat, ja olen ollut niiden laatuun todella tyytyväinen.

LVI-suunnittelijankin saimme viimein valittua. Päädyimme mestarin ja arkkitehtien suosittelemaan Marianne Nikkolaan Sevire Oy:stä. Maalämmöllä varmaan tulemme talon lämmittämään, ja koetamme saada myös maaviileän hyödynnettyä jollain tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti