17.6.2012

Laatoitus käynnissä

Laatoittaja pääsi puolivälissä viikkoa hommiin. Pohjien tasoittelun jälkeen laattaakin on jo saatu paikoilleen ihan mukavasti: yläkerran wc:n lattia on valmis, samoin pesuhuoneessa on valkoiset laatat seinässä. Aloimme miettiä josko sittenkin myös portaikko pitäisi laatoittaa laminaatin tai parketin sijaan.


Mies se edelleenkin pohjamaalaa, hioo ja pakkeloi kattoja. Kipsilevyjen saumat eivät millään tahdo sulautua muuhun kattoon ja aiheuttavat hirveästi työtä. Mies kävi ostamassa maaliruiskun jos sillä saisi nopeammin maalauksen hoidetuksi. Tänään on testauksen paikka.

Etuterassi on myös saanut katon päälleen ja autokatos sekä autotallin katto on levytetty. Autokatoksen sisällä oleva parveke aiheuttaa yhä edelleenkin päänvaivaa, sillä sateella vesi pääsee betonilattian läpi. Nyt kun alla oleva varasto on villoitettu tämä ei tosiaankaan ole mikään pikkujuttu, joten sen on oltava kunnolla pressutettuna kunnes lattia saadaan huovitettua.

Kiuas pitäisi valita. Vaikealta tuntuu. Vaikka kiukaan tärkein ominaisuus onkin millaiset löylyt se antaa, ei estetiikkaa tai hintaa voi täysin sivuttaa. Helon Rocher-kiukaassa on kaunis muotoilu ja mikä parasta, laitojen metallit eivät kuumene polttaviksi joten jos niihin vahingossa koskettaa, ei ole palovammojen hoitoa tiedossa. Hyvä ominaisuus kahden pikkusäätäjän kanssa, mutta miinuspuolena melkoisen korkea hinta. Economy-vaihtoehtona olisi Harvian Kivi, jossa on minusta myös hauska muoto, ja hifistelyvaihtoehto olisi Mondexin Total Round RST Nature. Tarvisikohan kokeilla miten onni suosii illan Lotossa, niin että voisi ottaa sen minkä haluaa, ei sen minkä budjetti sallii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti