7.6.2012

Whiter shade of pale

Wanted: oikea valkoisen sävy alakerran, porraskäytävän, yläaulan ja meidän makuuhuoneen seiniin.

Valkoista on kovin monta erilaista. Voitolla on tällä hetkellä Tikkurilan Paperi F497. Toinen suosikki on Talvi V503, mutta se saattaa olla liian kylmä. Pun intended. ;-) Onneksi muutkin ovat pähkäilleet valinnan vaikeutta, joten sain suuresti apua täältä ja täältä. Lisäkommenttejakin saa antaa.

Oikean violetin etsintä oman makuuhuoneen takaseinään jatkuu edelleen. Lastenhuoneet on melkein päätetty.

Laatat otimme lopulta Laattapisteestä. Vesieristykset on nyt tehty ja laattakuorma saapuu tontille perjantaina. Mukavasti kesäjuhlat samana päivänä töissä, että kiva lauantaina lähteä kantamaan kuormaa yläkertaan...

Yläterassi grillailuun
Alaterassi chillailuun
Raksalla on pohjamaalattu, pakkeloitu, hiottu ja maalattu uudelleen. Alakerran katto on aikamoinen murheenkryyni kyllä. 

Viime viikolla valettiin parveke, terassit ja varastojen sekä autotallin lattiat, nyt on jo autotallissa höyrynsulkumuovit paikoillaan ja maanantaina tulee puhallusvilla. Sävytetyt maalit pitäisi hankkia seuraavaksi, jotta ehditään maalata ja aloitella lattian laittoa ennen kuin keittiökalusteet saapuvat. Niin, pitäisi varmaan se lattiamateriaalikin päättää.
Grohen Solido-seinäpytyt softclose-kannella ja neliskulmaisella mattakromipainikkeella odottelevat jo raksalla että saadaan laatat vessojen seiniin. Allaskalusteet otimme myös Laattapisteestä, Scanbad Multo -sarjaa valkoisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti