13.8.2012

Onnea koulutaipaleelle!

Ekaluokkalaisemme suuntasi tänään ensimmäistä kertaa kouluun. Jännitti kovasti, niin kultakutria kuin meitä vanhempiakin.
Tärkeän päivän kunniaksi kokosimme papan kanssa kultakutrille koulupöydän jo valmiiksi. Kunhan saamme listat paikoilleen, voi pöydän siirtää oikeaan kohtaan ikkunan eteen.

Myös vaatekaapit on saatu paikoilleen ja kaikki sisusteet kootuksi. Melkoinen määrä pahvijätettä lähti sen operaation jälkeen kierrätykseen.


Yläkerran wc alkaa olla viimeisiä yksityiskohtia (kuten ovea) vaille valmis.

Pesuhuoneen sadesuihkujen asentamisessa oli taas vaikeuksia, kun hanakulmat olivat jääneet valuun vinoon. Jälleen kerran pienoista väkivaltaa käyttäen niitä oikaistiin ja toivotaan ettei siinä tapahtunut mitään vahinkoa. Amme vielä puuttuu mutta senkin pitäisi tällä viikolla vielä saapua.


Saunassa on kaikki paikallaan kiuaskiviä lukuunottamatta. Pikkuinsinööri kovasti jo harjoitteli löylyttelyä ja lauteilla pötköttelyä. Hieno sauna tuli! Parempia kuvia kun kamera on mukana, mikä on aika harvinaista herkkua nykyään.

Seuraavaksi tiedossa: lattialistojen laittoa, ovien asennusta, alakerran wc:n kalustamista, laminaatin laittoa, pakkaamista. Ja sitä iänikuista siivoamista joka käänteessä.

5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! :) Ihanan iso allas vessassa ja TODELLA kaunis kiuas!

  VastaaPoista
 2. Mikä toi suihkun taustaseinä on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastataanpa ihan kysymykseen eikä kirjoitukseen yleensä... Tausta on Laattapisteen Basalto-laattaa, mutta sitä ei nettisivujen mukaan ole enää valikoimassa. Ollaan oltu laattavalintaan todella tyytyväisiä. Lisää laatoista tässä merkinnässä: http://talokalliolle.blogspot.fi/2012/06/laattoja-laminaattia-ja-pieni-probleema.html

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista