7.8.2012

Messut kierretty ja raksalla tohina päällä

Käytiin miehen kanssa tänään kiertämässä Vuoreksen asuntomessut, kiitokset vain Lammille ilmaislipuista! Oli hienoja ja tavanomaisempia kohteita, ja useammassakin paikassa saattoi nähdä että viimeistelyissä oli tullut melkoinen kiire. Omaa työn jälkeään katsoo taas hieman suopeammin vaikka ei se täydellistä olekaan. Messuilta lähdin katsomaan ideoita sisustukseen, kuten verhoihin ja valaisimiin, mutta ei siellä mitään hirveitä ahaa-elämyksiä päässyt syntymään (paitsi upeat Seinäruusun tapetit kohteessa 28). Mielettömiä terasseja näkyi kylläkin useita!

Aamulla käytiin kuitenkin ensimmäisenä Puukeskuksessa hakemassa lisää puutavaraa saunaan. Lauteet lämpökäsitellystä haavasta ovat hyvällä mallilla ja aikaisena joululahjana saamamme Helon Rocher istuu nätisti tummaa laattaseinää vasten. Yläkerran wc:n kattokin saatiin paneloitua tervaleppäsormipaneelilla ja wc on nyt allaskalusteita, pyttyä ja valospottien asennusta vaille valmis.

Keittiön välitilan lasin asennuksessa meinasi olla pientä ongelmaa sähköjohtojen ja tasosta hieman kohoavan altaan vuoksi. Hienoista väkivaltaa käyttäen lasi saatiin kuitenkin koloonsa eikä se siitä ihan hevillä kyllä pääse mihinkään kaatumaan... Pari litistynyttä sormea amatööriasennuksen sivutuotteena oli aika hyvä saldo, kun miettii mitä muuta siinä olisi voinut käydä.
Keittiö näyttää todella hyvältä, jos jättää laskuista vääränvärisen altaan. Ehkä sen kanssa oppii elämään, vaihtamaankaan ei tässä kiireessä nyt jaksa alkaa. Kodinhoitohuoneeseenkin pääsee nyt kokoamaan kaapistoja kun seinät on maalattu, joten kohta ovat nekin paketit pois makuuhuoneista tilaa viemästä.

Viikonloppuna vierähti puoli päivää Ikeassa vaatekaappeja ja kultakutrin koulupöytää valitsemassa. Paxien rungot sain jo koottua, mutta täytyy jotakin kalustelevyä leikata kaapin ja seinän väliin kun seinä ei ole ihan suora, joten niitä ei ihan vielä saanut kiinnitettyä paikoilleen. Kunhan se homma on tehty ja khh:n kaappipaketit pois tieltä, pääsen kokoamaan kaappien sisustoja. Siinä voikin taas joku tovi vierähtää.

Huomenna raksalla on väkeä kuin Vilkkilässä kissoja, kun sähkäri, putkari ja laatoittaja sekä mies ja kesälomalla raksa-apuna heiluva isäni ovat remmissä. Paras olisikin valmista syntyä jo pian, sillä hieman ahdistaa reilun kolmen viikon päässä häämöttävä muutto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti